De galerie

Ons pand stamt uit de 18e eeuw en valt onder Rijksmonumentenzorg. Het kende vooraanstaande bewoners en is ondermeer het geboortehuis van de Nederlandse staatsman Jonkheer Charles Joseph Marie Ruys de Beerenbroek die in de jaren twintig van de 20e eeuw twee keer minister-president van Nederland was. Het is een prachtig statig pand dat ons de ruimte biedt - 400 m2- om uitgebreid onze collecties kunst en kunstnijverheid te tonen. Permanent kunnen wij in ons pand ruim honderd schilderijen tentoonstellen.
In de inspirerende omgeving van onze galerie in het monumentale pand aan de Swalmerstraat zijn ervaring, kennis en gevoel in balans. Die harmonie is essentieel en wij trachten deze uit te stralen in de manier waarop wij werken. Zoekend, kopend, verkopend, adviserend en vooral ook luisterend.
In onze galerie zijn hedendaagse toonaangevende kunstenaars uit Europa ruimschoots vertegenwoordigd. Hoogwaardige werken van bekende kunstenaars en aankomend talent wat U absoluut moet zien. De hedendaagse beeldende kunst wordt vooral gekenmerkt door uiteenlopende stijlen en technieken; een facet dat de hedendaagse beeldende kunst zo boeiend maakt. Vele stijlen en technieken vertaald in prachtige meesterwerken treft U daarom aan in onze galerie.

 
homekunstenaarscontact

Openingstijden: Donderdag t/m zondag geopend van 13:00u t/m 16:00u.